MEER DAN ALLEEN VOEDINGSADVIES | GEEN VERBODEN VOEDINGSMIDDELEN | GEZONDE RELATIE MET VOEDING

Mijn diensten

Mijn programma’s:

Tijdens mijn begeleiding maken we geen gebruik van wondermiddeltjes, pillen, shakes, repen of maaltijdvervangers. De basis zal het opbouwen van een gezonde relatie met voeding zijn. We gaan eten volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. En we gaan leren om te gaan met feestjes of etentjes. Zo ontwikkel je een levensstijl die je ook kan volhouden nadat je je doel hebt behaald.


Ik heb hiervoor 3 programma’s ontwikkeld, namelijk:


12 weken begeleidingsprogramma:

Gedurende twaalf weken krijg je elke week een voedingsschema, waar precies op staat wat jij elke dag mag eten. Dit zijn gerechten waar het hele gezin van mee kan eten. Samen plannen we jouw sportmomenten en rustmomenten. Je krijgt een handig werkboek met opdrachten waardoor je je bewuster wordt van je eet- en beweeggedrag. Gedurende de twaalf weken leer je steeds zelfstandiger voedingsschema’s op te stellen.


De eerste bijeenkomst zal een intakegesprek zijn van ongeveer 45 minuten tot een uur. Daarna hebben we wekelijks een weegmoment en bespreken we hoe de afgelopen week is gegaan. Dit consult zal ongeveer 20 minuten duren. De kosten voor dit pakket zijn € 335,-.


10 weken begeleidingsprogramma:

Dit 10 weken programma is een stuk zelfstandiger dan het 12 weken programma. Je krijgt namelijk geen voedingsprogramma, maar bent zelf verantwoordelijk voor wat je eet. De consults zullen bij dit programma ook langer zijn omdat we verschillende knelpunten samen zullen bespreken. Zo komen de volgende onderwerpen aan bod:
  1. Belang van een voedzaam ontbijt en waar dit uit moet bestaan
  2. Belang van drie voedzame maaltijden per dag en waar deze dan uit moeten bestaan
  3. Het eten van tussendoortjes
  4. Koolhydraten
  5. Eetbuien en emotie-eten
  6. Feestjes en uit eten
  7. Balans en compenseren
  8. Calorieën tellen en If It Fits Your Macro’s
  9. Het belang van plannen
Tijdens deze 10 weken leer jij een gezonde relatie te krijgen met voeding en zonder schuldgevoel een keer iets te eten wat gelabeld is als “slecht”.
Dit programma bestaat uit een intake van ongeveer 45 minuten tot een uur gevolgd door 9 consults van een halfuur. Het programma kost € 375,-.Online begeleiding


De voorwaarde voor de overige programma’s is dat je wekelijks bij mij in de praktijk kunt komen. Voor de mensen die niet uit Lelystad komen, maar wel mijn begeleiding willen, heb ik een online programma opgezet waarbij wij via Whatsapp, e-mail, Skype of ander kanaal contact hebben. Bij dit programma moet je je voeding bijhouden in de app My Fitness Pal en kijk ik met je mee. Verder bespreken we de knelpunten waar je tegenaan loopt. De kosten voor dit programma zijn voor de eerste maand € 100,- en voor het verlengen € 50,- per maand.